MESSUT

Helsingin kansainvälinen venenäyttely pidettiin 8-16.2.2020 vielä onnellisten tähtien alla pelkäämättä seuraavien viikkojen aikana ilmenevää Korona virusuhkaa joka keskeytti jopa meitä seuraavan Tukholman venenäyttelyn. Kävijöitä oli edellistä vuotta enemmän yli 70 000 ja Tapimerin 150m² osastolla kävi sekä uusia että vanhoja asiakkaita erittäin runsaasti ja moottorikauppojakin tehtiin.

Esittelimme jälleen lähes 40 eri yksikköä dieselmoottoreita ja aggregaatteja omasta maahantuonti valikoimastamme. Sen lisäksi esittelimme klassisen puuveneen varustettuna BellMarinen 5 kW sähköpropulsiojärjestelmällä joka herätti suurta kiinnostusta.

Messut 2020 1
Messut 2020 2

SÄHKÖVENE

Tapimer on jo useamman vuoden aikana tutkinut erilaisia sähköpropulsioratkaisuja sekä huvi- että ammattialuksiin. Markkinoilla on ollut saatavilla erilaisia sähkömoottorirakenteita, mutta tieto siitä puuttui millä akkukapasiteetilla voidaan saada ekonominen ratkaisu. Kokemusta varten Tapimer rakensi oheisen kuvan mukaisen 5kW sähkömoottorilla varustetun koeajoveneen Bell Marinen komponenteilla. Kuvan mukaisen veneen toimintamatka on neljä tuntia runkonopeudella 5.4 solmua. Veneestä useat venelehdet tekivät koeajoartikkelit kts. Venelehti no, Kippari 2/2020.

Sähkövene

TAPIMER OY:N KENTTÄHUOLTO TEHOSTUU

Tapimer on hankkinut tammikuussa 2020 uuden korotetun tilahuoltoauton joka on kalustettu toimimaan asiakkaiden luona korjaamopajan tavoin. Huoltoauto on varustettu ajanmukaisilla työkaluilla täydennettynä omien merkkien moottorikohtaisilla erikoistyökaluilla sekä tietysti huolto-osilla ja tarvikkeilla.

Huoltoauto
Huoltoauto sisä

Miinalautta
taman-tapsa-haluaa2
Kubota pieni
Tapimer Toyota 081021
Craftsman 2
Iveco fpt fiat cnh new holland case fiat kobelco fiat hitachi 041217