GREEN POWER AVOIMET AGGREGAATIT

Green Power Systems SRL on Keski-Italiassa sijaitseva dieselaggregaatteihin ja niiden komponentteihin erikoistunut valmistaja. Tehtaan oma sunnittelutoimisto räätälöi aggregaatit asiakkaiden pienimmätkin toiveet huomioiden käyttökelpoisiksi kaikkiin olosuhteisiin ja kokoluokkiin aina 2200 kVA saakka. Tehdas toimittaa myös kaasu-, LPG- tai kasvisöljy käyttöisiä sähköaggregaatteja.

Vakiovarustus
Moottori ja generaattori asennettuna alustalle kumijoustimin, alustassa ovat vakiovarusteena polttoainetankki sekä käynnistysakku.

Aggregaatti on varustettu käynnistys- ja valvontapanelilla, jossa ovat seuraavat toiminnot: Käynnistys ja pysäytys, automaattipysäytys alhaisen öljynpaineen tai korkean jäähdytysveden lämpötilan takia. Perusvalvontamittari näyttää tuotetun sähkön taajuuden, jännitteen, kuormitustaso.

Avoin_gp

Toimitamme myös aggregaatteja laajemmilla valvontapaneleilla sekä automaattikäynnistyksellä ja etävalvontamahdollisuudella. Aggregaatit voidaan toimittaa varustettuna sääsuoja- tai äänieristyskotelolla sekä asennettuna trailerille.