TAPIMER OY – HUOLTO-OSASTO

Huoltokysymyksissä on parasta kääntyä ensiksi Tapimer Oy:n huolto-osaston puoleen. Huoltoneuvonnan lisäksi voimme selvittää parhaan vaihtoehdon pulman ratkaisemiseksi joko käyttäen paikallista huoltoyhteistyökumppaniamme tai liikkuvan asentajamme palvelumahdollisuutta.

Teemme huoltoja Iveco FPT, Nanni Kubota, Toyota Nanni, Steyr, Craftsman Mitsubishi, Mase Yanmar sekä Doosan Hyundai dieselmoottoreihin ja aggregaatteihin. Huollamme myös Twin Disc Technodrive, ZF Hurth sekä Dong-I merivaihteita ja kytkimiä. Iveco FPT moottoreita käytetään mm. seuraavissa laitteissa: Bucher, Bruno, Coelmo, Dieci, Dulevo, Hako, Himoinsa, Imnesol, Merlo, Sennebogen, Stadler. Tapimer Oy:ltä löytyy kaikki testaustyökalut maahantuomiimme moottoreihin ja ohjauspaneleihin ( ComAp ).

HUOM!
Ennen yhteydenottoa sinun kannattaa selvittää moottorin sarjanumero, mahdollisesti tyyppinumero ja mihin laitteeseen tai alukseen moottori on asennettu. Hyvä valokuva tyyppikilvestä ja koko moottorista auttaa aina ja nopeuttaa huoltoa.