banneri
banneri
banneri
banneri
banneri
banneri
banneri
banneri
banneri
banneri
banneri
banneri

Tapimer Oy

Tapimer Oy on vuonna 1985 perustettu dieselmoottoreihin ja niiden oheislaitteisiin erikoistunut perheomisteinen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö, jonka toimipaikka sijaitsee Keravalla noin 15 minuutin ajomatkan etäisyydellä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Yhtiön omat ajanmukaiset 1400 m² toimitilat kattavat kaikki tarvittavat toiminnot ammattimaiseen dieselmoottorimyynnin tukemiseen.

Yrityksen myyntiohjelmaan kuuluvat FPT Iveco meridieselmoottorit ja -aggregaatit, FPT Iveco teollisuusmoottorit ja -aggregaatit, Kioti teollisuusmoottorit, Nanni Kubota ja Nanni Toyota meridieselmoottorit sekä Nanni Kubota meridieselaggregaatit, Steyr meridiesel- sekä teollisuusmoottorit, Mase dieselaggregaatit, Craftsman ja Hysy keulaohjauspotkurit sekä Twin Disc Technodrive ja Dong-I meri- ja teollisuuskytkimet.

Tavoitteenamme on myydä vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla laadukkaita dieselmoottoreita ja dieselkäyttöisiä laitteita pyrkien takaamaan niiden soveltuvuuden ja käyttökelpoisuuden kussakin käyttökohteessa.

Yhteystiedot: Puh. 09 2746 530, Huhtimontie 2, 04200 Kerava (avoinna ma-pe 8.30-16.30), motor@tapimer.fi

Konevarasto

Tapimerilla on Keravalla laaja ja monipuolinen varasto eniten markkinoilla käytössä olevia moottori- ja aggregaattimalleja, jolloin erittäin nopeat ja kiirelliset toimitukset asiakkaille ovat mahdollisia.

Varaosavarasto

Tapimer Oy:n varaosavarastossa on yli 5000 nimikettä joka mahdollistaa nopeat, jopa saman päivän aikana tapahtuvat varaosatoimitukset. Lisäksi Tapimerilla on sopimukset useampien päämiesten kanssa varaosien pikatoimituksista tehtailta, jolloin kiireelliset osat voidaan saada Suomeen 24-48 tunnin sisään.

Korjaamo

Tapimerin huoltokorjaamolla varustetaan ja sähköistetään moottorit asiakkaan erityistoiveiden mukaisesti. Korjaamo toimii myös koko Suomen keskuskorjaamona sekä palvelee tehokkaasti alueellisten asiakkaiden pikahuoltotarpeissa.

Koekäyttö

Korjaamolla koekäytetään myös jokainen isompi moottori ennen toimitusta asiakkaalle. Tällä varmistetaan koneen virheetön toiminta ja poistetaan mahdolliset pikkuviat. Kuormitamme myös aggregaatit 150 KVA:han saakka ja varmistamme niiden sähköpuolen ja varolaitteiden toiminnan.

Koulutus

Tapimer Oy kouluttaa jatkuvasti sekä omaa huoltohenkilöstöä että asiakkaiden huoltoasentajia omissa huoltokoulutustiloissaan Keravalla. Teemme myös tarvittaessa huolto- ja käyttökoulutusta asiakkaiden tiloissa.